lördag 26 januari 2013

Vad håller Försvarsmakten på med?



Vad håller FM på med? Är det någon som sett och förstått ”reklamfilmen” som man just nu kör på de kommersiella TV-kanalerna? Jag gör det inte! Vill man rekrytera ”fjompiga” inredningsintresserade unga män, eller? Kan någon kommentera och hjälpa mig att förstå?

2 kommentarer:

  1. Nu måste jag kommentera ;)
    Satt och tittade på TV och blev väldigt positivt överraskad av FM nya reklamfilm och "föll" då först och främst för den "med kvinnan" (enklast att identifiera mig med).Granskade kvinnan som fotade sin frukostmacka för upplägg på FB och funderade (precis som reklamen "säger"): "Vad håller hon (läs jag) på med??? Lägger ned massa tid att fota och kommentera allt och inget på FB eller en blogg!! Jag fick (allvarligt) mig en tankeställare - borde nog anmäla mig till en utbildning inom FM i stället ;)
    Nu är ju inte jag den rätta målgruppen, alldeles för gammal och jobbar redan inom försvar-(sindustrin) men att tanken skulle väckas hos flera än jag är nog inte otroligt.
    Jag ser inte något problem med att vara inredningsintresserad och/eller FB-intresserad, för mig är inte detta fjompigt - vare sig man är man eller kvinna.
    Men jag kan hålla med FM om att man kanske har lite "för mycket tid över" och borde göra nå't vettigare!

    SvaraRadera
  2. Ql med en kommentar för en gång skull. Nu var det inte detta inlägg jag avsåg och trodde skulle få någon, eller några att reagera.

    Den reklamfilm du Tina refererar till har gått mig helt förbi. Den har således varken irriterat eller gjort intryck. Som du beskriver den kan den dessutom kanske rikta sig till en vettig målgrupp.

    SvaraRadera